Formacions realitzades

Aquest projecte contempla oferir acompanyament a aquelles persones, grups i entitats del món de l’educació, que decideixin teixir fils d’emocions a través de les arpilleres amb els seus grups de nens i nenes, adolescents, joves o persones adultes de diverses característiques.

Curs 2018-2019:

  • “Teixint fils d’emocions”. Formació del claustre de l’escola Ciutat Comtal de Barcelona per impulsar el projecte a nivell de tota l’escola. Amb la col·laboració del CRP de Noubarris i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Curs 2015-2016:

  • Teixint fils d’emocions. Arpilleres i competències”. Es realitza a Pineda de Mar, gener- abril 2016. Amb la col·laboració del CRP Maresme II i el suport dels Ajuntaments de Pineda de Mar, Sant Pol de Mar i Calella de la Costa, i de l’ACCD.

Més informació: Formaci_TeixintFilsEmocions_MESTRES2015_16_M210815-1

  • Teixint fils d’emocions. Treball amb persones discapacitades“. Es realitza a Pineda de Mar, gener- abril 2016 adreçat a professionals de la Fundació Marpí per la Integració Social i Laboral de les Persones amb Discapacitat. Amb el suport de l’ACCD.
  • Del 25 al 29 de gener es realitzarà un curs intensiu de “Teixint fils d’emocions” amb un col·lectiu de 28 mestres de Tejucigalpa (Hondures).

Més informació: TejiendoHilosEmocionesConflicto_Programa

  • Formació a l’Institut Monterey (Tegucigalpa), impartit per Sandra Torres, professora de música i alumne participant al curs fet a Tegucigalpa el mes de gener.

Més informació: vegeu el vídeo

Curs 2014-2015:

  • Eduquem per competències a través de les arpilleres“. Adreçat a mestres de tots els nivells educatius. Es realitza a Palau-solità i Plegamans, octubre 2014-abril 2015, Escola Folch i Torres. Amb la col·laboració del CRP Vallès VIII i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.
Anuncis